Skip to content

Només pot ser el millor si és bo per a tots

A Panoràmic volem que els nostres productes tinguin un impacte positiu. Això significa què posem el nostre focus en evitar les situacions d’explotació, per a que tu puguis gaudir d’un cafè que a més de ser deliciós és ètic i sostenible.

L'equip

Marc

Producte

Sóc un apassionat del cafè i un ferm creient en que els humans som prou responsables per a cuidar el nostre planeta.

He creat Cafè Panoràmic per a fer possible per a molts el que era una necessitat per a mi: disposar del millor cafè sense convertir la Terra en una deixalleria.

Marina

Tecnologia

M’agrada convertir idees en realitats. Em trobaràs sempre pensant quina és la propera acció, què es pot millorar, com incorporar una novetat als nostres processos.

Pel matí carrego les piles amb un bon cafè de filtre. Quan la tarda ja s’apropa, continuo amb cafè americà -això sí, descafeïnat-.

El Compromís Panoràmic és el nostre decàleg. Ens permet portar-te el millor cafè d'especialitat de la forma més sostenible.

El planeta

Orgànic certificat

Els certificats de producció orgànica ens garanteixen que s’han seguit els següents principis en el cultiu del cafè:

Seguint la nostra missió de respectar al màxim el medi ambient sense comprometre la qualitat, busquem activament cafès que obtingut certificats de producció orgànica.

Els materials

Sota el paraigua dels materials reciclables, trobem tot tipus de plàstics que no es podran reciclar perquè no té sentit econòmic fer-ho. Els envasos d’un sol ús omplen els abocadors arreu del planeta, i nosaltres ens enganyem dient que no contribuïm a aquesta catàstrofe.

Per a desmarcar-nos d’aquesta pràctica, a Panoràmic analitzem individualment quin tipus de materials necessitem per a cadascun dels nostres productes. Valorem totes les opcions i acabem utilitzant la que menys impacte ambiental té. Fem revisions de forma periòdica, per a tendir cap a la situació ideal de residu zero.

Sempre expliquem quin embalatge utilitzem per als nostres productes: ho podeu consultar al catàleg web.

Les persones

A Panoràmic paguem extra per un cafè de qualitat excepcional. Els nostres preus són com a mínim equivalents als de comerç just, i en la majoria de casos, molt superiors.

La producció de cafè d’especialitat és una oportunitat per sortir de la precarietat per als petits agricultors d’arreu del món. Una qualitat superior els permet cobrar preus significativament més alts que els que es paguen pels cafès de qualitat comercial.

Els cafès

Cafè d'especialitat

Diem que un cafè és d’especialitat quan s’ha qualificat com “Molt bo” seguint l’escala de l’Associació de Cafès d’Especialitat (SCA).

Només un petit percentatge dels cafès produïts cada any assoleixen aquesta categoria, ja que es tracta de la selecció dels millors grans dintre de les plantacions més ben gestionades.

En la nostra selecció, no ens quedem al rang més baix dels cafès d’especialitat. Busquem una experiència sensorial inigualable, l’excel·lència en cada lot. Per això totes les nostres col·leccions parteixen de grans que han obtingut més de 84 punts en l’escala SCA.